90’s Music Awards

90-talet. Hur mycket älskar vi 90-talet? Mer än vi visste.

Vi pepprade med ord som fräsigt och cool, vi blev bekanta med något så tveksamt som två raggare som skrek pöka i varje mening och ALLA pratade om World Wide Web. Men framför allt tror vi musiken satte sina hörntänder i bordskivan. Den 10 juni kommer vi bjuda på en spektakulär 90-talsgala. En Take A Note Music Awards som sammanfattar pristagare och nominerade på 90-talet.

Om galan är spektakulär har ni inte sett gästlistan… Det är elitens elit av storheter från 90-talet. Britney innan Kevin, Whitney innan Bobby, Mariah med rösten och Michael innan alla barn. En nyponfräsch George och en sammetslen Bryan. Ace of Base, Janet Jackson, Madonna, Aguilera, TLC, AQUA, Backstreet Boys, AXL Rose, Roxette…

Vem kan gestalta dessa storheter bättre än Take A Note? Förmodligen och med största sannolikhet ingen.

90-talet har aldrig varit hetare. 2017 är 90-talets stora comeback. Så kom och återupplev 90-talet med kören Take A Note under ledning av Isabel Josephson.

Vi ger två konserter på Dieselverkstaden i Nacka på lördag 10/6 kl 16.00 och kl 19.00. Se till att fixa din biljett idag!

Det blir coolt. Och fräsigt.

Mer info om eventet finner du på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/korentakeanote/