A Giving Christmas

affisch jul2015_KLAR jpgVälkomna till årets stämningsfulla och glittrande julkonsert med Take A Note under ledning av Isabel Josephson.

Vi utlovar en varm blandning av både gamla klassiker såsom moderna tolkningar av några av de mest omtyckta julsångerna, detta år med ett extra kärlek inbäddat i varje ton.
Med anledning av senaste tidens flyktingsituation skulle vi vilja dra ett strå till stacken. Take A Note har därför beslutat att en del av intäkterna från denna julgala ska gå till jullovsaktiviteter för nyanlända flyktingbarn i samarbete med organisationen Al Tadamon. 10kr per biljett kommer att gå till vårt utvalda ändamål och vi hoppas på er hjälp att skapa ett så bra jullov så möjligt för så många som möjligt.

 

 

 

Biljetterna kostar 150 kr för vuxna och 90 k för barn (4-12 år) och kan köpas på två olika sätt;
1. via biljett@takeanote.se
eller….
2. via en körmedlem
Om ni använder er av vår mail biljett@takeanote.se så skriv hur många biljetter ni vill köpa och om de är till vuxna eller barn. Kom ihåg att även meddela antal barn under 4 år som medföljer, detta för brandsäkerhetsskäl.

Observera att det är två konserter denna dag, kl 16 och kl 18.30. Konsertens speltid är cirka 70 minuter.

Så, boka era biljetter redan idag. Den 5/12 kan ni sedan borsta snön av axlarna, lämna julklappsinköpen och ta med någon på julkonsert – Take A Note ordnar resten.

Välkomna!