Februari.

Grått och slaskigt ute men i vår värld är det glitter och full fart!
Vi har nu repat i ungefär en månad efter juluppehållet och det är SÅ roligt! Inför vår konsert 30 maj repar vi in en nästintill helt ny repertoar; det är låtar som alla känner till men Take A Note har inte sjungit dem tidigare (eller OK, kanske …två av dem). Utmanande och glädjefyllt! Visst blir du nyfiken på vad vi håller på med men vi tänker inte berätta – inte ännu…:-)

Vi har haft intagningar för våren och har på så sätt fått några nya medlemmar samt några ”gamla” som kommit tillbaka – härligt! Vi är 33 sångare denna termin och så vår dynamiska körledare Isabel Josephson som leder, peppar och utvecklar oss.

Grotesco på Svala + Take A NoteUnder vecka 7 och 8 kommer delar av Take A Note att medverka i Grotescos ”Näradödenrevy” på Scalateatern här i Stockholm (läs mer här). Vi medverkar under en liten del av föreställningen men givetvis kommer vi att göra vad vi kan för att märkas.

 

 

 

Allt gott – på återseende!