Music of Sweden

Visste du att producenten och kompositören Max Martin haft över 20 förstaplaceringar på Billboardlistan? Eller att ABBA till dags dato sålt över 400 miljoner skivor världen över och fortfarande säljer mellan 2 och 4 miljoner skivor per år? Detta är två exempel från den svenska musikexporten och det finns så många fler.

Roxette, Europe, Robyn, Alice Babs, Swedish House Mafia, The Real Group – uppräknandet av musiker som krönt stora framgångar utanför Sveriges gränser är lång och imponerande och växer ständigt. Vi i Take A Note har valt ut ett antal favoriter ur denna svenska skattkista och dessa kommer att framföras under konsert lördag den 7 juni.

Det blir vacker stämsång, medryckande koreografi, svängigt kompband – allt paketerat i ett extra glittrande blå-gult paket, precis som det ska vara under Nationaldagshelgen. Och som publik är du givetvis välkommen att sjunga med i alla dina favoriter!

”Music of Sweden” är Take A Notes stora produktion våren 2014 och konserten ges på Dieselverkstaden vid Sickla köpkvarter (för att läsa mer om lokalen följ länken här). Det blir en konsert, kl 17, och den är cirka 75 minuter lång.

Biljetter köpes via www.ticnet.se (serviceavgift tillkommer) via Dieselverkstadens kassa eller via någon av oss i kören och kostar 140 kr per vuxen eller 80 för barn 5-12 år.

VÄLKOMNA!

affisch take a noteNYASTEVER