Take a Note har en ny musikalisk ledare

Från och med vårterminen 2014 tar Isabel Josephson över det musikaliska ledarskapet för Take a Note, vid sidan av Josefine Bäckrud som lotsat oss fram genom noter, shower och schlagermoves sedan några år tillbaka.

Isabel Josephson

Isabel Josephson är verksam som körledare för barn- och ungdomskör i Engelbrektskyrkan samt för Kristinakören. Hon är också sånglärare, pianolärare och sångerska – bland annat i Maria Magdalena Vokalensemble, men har även medverkat i ett antal musikaler och krogshower.

Isabel tar examen som musiklärare med huvudämne kör och specialisering sångmetodik från Kungliga Musikhögskolan januari 2015.

 

Isabel och Josefine kommer alltså att dela på körledarskapet under våren – och när vi ändå är igång och presenterar dem som gör oss till Sveriges gladaste pop- och schlagerkör – här kommer några ord om Josefine:

 

Josefine Bäckrud

Josefine Bäckrud är sångpedagog, körledare och sångerska,utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Som körledare har hon jobbat med olika körer och projekt, bl.a Körslaget TV4, företagskörer, kyrkokörer, samt hållit kurser och workshops. Josefine sjunger också i olika projekt och är bl.a en av sångarna i den internationellt turnerande gospelgruppen Praise Unit.
I sitt arbete som konsertproducent har Josefine arbetat med många artister, bl a Hanna Lindbladh, Mattias Andeasson, Fredrik Strid och Jonatan Fritzén. Josefine är även medgrundare i sångcoachföretaget Vocal House.
Vi är väldigt glada att Isabel hittat till oss och tror att hon och Josefine kommer att utgöra ett svårslaget team!
Och PSSST! Boka redan nu in 7 juni i kalendern. Då går vårens konserter av stapeln. Temat håller vi hemligt än så länge, men håll utkik här på webben för vidare info!