Glad sommar!

Sound of Schlager

Fotograf: Jonas Hallgren

Stort tack till alla ni som på olika sätt bidrog till vår konsert Sound of schlager på Radiohuset den 18 maj – musiker, ljudtekniker, konferencier och inte minst ni underbara PUBLIK! Konserten blev en succé – och här bjuder vi på ett smakprov på vad Take A Note kan åstadkomma när vi är i högform:

http://www.youtube.com/watch?v=xXVxhvOcaGk

Nu tar vi ett välförtjänt sommaruppehåll innan vi drar igång med höstens rep någon gång i slutet av augusti.

Är DU sugen på att sjunga med oss? Skicka ett mejl till info@takeanote.se så kontaktar vi dig för provsjungning i början av hösten.

Och glöm inte att det går att anlita Take A Note för uppträdanden på företagsfester, födelsedagskalas, bröllop eller andra tillställningar som behöver förgyllas med schlagerglans och energi! Vi har färdiga gigg-repertoarer, men kan även skräddarsy uppträdanden efter dina önskemål. Kontakta oss på info@takeanote.se för mer information.

Njut nu ordentligt av sommaren – så hörs och ses vi till hösten!